E TWİNNİNG SOKAK OYUNLARI PROJESİ

01.03.2024 42

Okulumuz Akkuyu Gazi İlkokulu Anasınıfında görev yapan öğretmenimiz    Necla ESİCİ  ` Our chıldhood your chıldhood ‘’ adlı eTwinning projesinde proje ortaklığı olarak çalışmaya başlamıştır.

Bu projemizde çocukluğumuzun kaybolmaya yüz tutmuş değerlerini, oyunlarını yeni neslimize aktarmak, eğlenerek öğrenmelerini sağlamaktır. Bu sayede teknolojinin çocuklarımıza verdiği zararı en aza indirmek için teknolojik oyun yerine sokak oyunlarını öğrencilerimize öğretmektir. Bir taraftan teknoloji bağımlılığını azaltırken bir taraftan değerlerimizin öğrencilere aktarılmasını sağlayacağız.

Farklı ülkedeki öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte projemizi yürüteceğiz. Projemizde 4-6 yaş arası öğrencilerle çalışacağız. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

04-03-2024